Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Napi horoszkóp

 Kedves Kos!

Nehéz feladatot kell megoldanod, és valaki folyton kizökkent a saját ritmusodból, így még nehezebb tartanod a tempót. Lehet, hogy az a legjobb, ha most kicsit elvonulsz a világtól, és csak a legfontosabb feladatra koncentrálsz. Ha ez a teher nem nyomja a válladat, mást is könnyebb lesz megoldani.

Kedves Bika!

Szereted, ha rendszerezetten, olajozottan zajlanak az események, de nem mindenki olyan fegyelmezett és megbízható, mint te vagy, ez pedig a te dolgodat is megnehezítheti. Mások helyett is önuralmat kell ma gyakorolnod, és lehet, hogy végül nálad is elpattan a cérna, ez pedig egy munkahelyi konfliktushoz vezethet.

Kedves Ikrek!

Valaki pontosan azt mondja, amit hallani akarsz, de az évek során már megtanultad, hogy ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az általában valóban nem is az. Az egészséges kétkedést nem árt fenntartanod, de azért jól teszed, ha adsz a dolognak egy esélyt, különben akár egy kivételes lehetőséget is elszalaszthatsz.

Kedves Rák!

Egy szakmai siker nagyot lendíthet az önbizalmadon, és a váratlan krízishelyzet megoldása a főnökeid szemében is egyértelművé teszi, hogy valóban erre a pályára való vagy. Lehet, hogy ennek közvetlen jelét most még nem adják, de megjegyzik, hogy számíthatnak rád a nehezebb helyzetekben is.

Kedves Oroszlán!

Sok munka vár most rád, de azzal foglalkozol, amit igazán szeretsz, így nem bánod, ha most lentebb kell adnod a pihenésre szánt idődből. Azért arra vigyázz, hogy ne temetkezz bele teljesen a feladatokba, mert szükséged lesz egy kis energiatartalékra, hogy a magánéleti dolgaidat is rendezd.

Kedves Szűz!

Valaki olyanban csalódhatsz, aki hozzád közel áll, és nem ez lesz az első alkalom, hogy úgy érzed, fölöslegesen vetettél belé bizalmat. Lemondani mégsem tudsz róla, de lehet, hogy azzal segítesz neki a legtöbbet, ha ezúttal hagyod, hogy egyedül nézzen szembe a tettei következményeivel.

Kedves Mérleg!

Olyan üzenetet vagy hírt kaphatsz, amire régóta vártál, és ami nagy sikereket vetíthet előre, de egyelőre még magad sem akarsz hinni a dolognak, ezért inkább titokban tartod a dolgot a végső eredményig. Ha nem erőltetsz semmit, és lazán, de magabiztosan állsz a dolgokhoz, akkor elérheted a célod.

Kedves Skorpió!

A múltat nem lehet eltörölni, és jól is van ez így, még ha most úgy is érezheted, hogy néhány kellemetlen pillanattól szívesen megszabadulnál. Ne feledd, hogy minden hibádból tanultál, és ennek köszönheted, hogy most az vagy, aki. Ne szégyelld az eddig életedet, ez a te utad, és meg kell tanulnod büszkének lenni rá.

Kedves Nyilas!

Lehetőséget kapsz arra, hogy túllépj egy régóta gyötrő problémán, de az út, amit felajánlanak, nem lesz egy sétagalopp. Még ha meg is ijesztenek a nehézségek, most érdemes megragadni az alkalmat, mert ettől a gondtól ennél könnyebben úgysem menekülhetsz, a továbblépésre azonban már nagyon szükséged van.

Kedves Bak!

Egy feszült helyzetben hirtelen kell megtalálnod a megoldást, és bár nincs ütőkártya a kezedben, úgy érzed, túl sokat veszíthetsz, ezért inkább blöffölsz, és reménykedsz abban, hogy ezzel megúszhatod a dolgot. Ha nem bizonytalanodsz el, még az is lehet, hogy te kerülsz ki győztesen a helyzetből.

Kedves Vízöntő!

Nem kis feladatot kell ma elvégezned, de érzed magadban az ehhez szükséges erőt és energiát, és abban is reménykedsz, hogy megvan hozzá a szükséges tudásod is. Figyelj oda a részletekre, mert ezek nehézséget okozhatnak, de ha nem kapkodsz, és alaposan dolgozol, akkor nem lesz semmi nehézség előtted.


Kedves Halak!

Pontot teszel egy régóta húzódó ügy végére, még ha a tökéletes megoldást önmagadban nem is sikerült megtalálnod, úgy érzed, itt az ideje lezárni a kérdést, és már területek felé venni az irányt. Ha valóban készen állsz a továbblépésre, már ma lehetőséget kapsz arra, hogy ezt bizonyítsd is.